Gustaf Wallström
20 juni, 2019
Kategori: Trigger,

Semestern närmar sig med stormsteg och på fredag firar vi Sveriges mest stolta högtid: midsommar. Innan vi tar semester är det på sin plats med en statusuppdatering på vad vi på Trigger Company åstadkommit under våren 2019.

Vår vision från start har alltid varit att vi ska vara Sveriges mest transparenta byrå. För oss innebär det att vi ska köpa annonser i våra kunders plattformar i så stor utsträckning som möjligt, inte ta % på mediaspend samt jobba med fasta månadsarvoden. Flertalet av våra nya kunder har verkligen uppskattat vår vision och valt oss före branschkollegor. Det är viktigt för oss att hålla det löftet och det kommer vi jobba vidare med under kommande delen av 2019.

 

Nya kunder

Vi har förmånen att jobba med riktigt fina företag och några av de finns på vår startsida samt också bland våra case. Under våren har vi fått in ett par nya kunder som är värda att nämna.

Ett roligt exempel är kampanjen Byggklimatsmart.se. Bakom den står Svensk Byggtjänst och kort handlar det om att öka medvetandet hos folk att bygg- och bostadssektorn står för en ansenlig del av utsläppen av växthusgaser. I renoveringstider så kan du få tips på hur du kan välja mer miljövänliga alternativ när du målar om eller renoverar. Trigger är ansvariga för distribution av videoannonser på Facebook, Instagram, Youtube samt programmatiska köp. Riktigt rolig kund!

Så här i sommartider är det tidigt att prata om julbord kanske. Oavsett så fick vi uppdraget att hjälpa Julbordsmaklarna.se med att konverteringsoptimera deras sajt inför september när bokningarna börjar droppa in. Arbetet påbörjades i maj och kommer löpa över sommaren samt fortsätta under hösten när deras nya sajt är på plats. Rolig kund där vi då även är med och påverkar hur deras kommande sajt ska se ut. Boka gärna ert julbord via dem - riktigt smidigt!

På den programmatiska sidan fick vi äran att jobba med ett anrikt varumärke - Svenssons i Lammhult. Spännande projekt där vi ansvarar för alla deras programmatiska köp och vi har även satt upp en programmatisk plattform (Demand Side Platform) till dem. Bra exempel på hur vi vill att Trigger ska fungera.

 

Nyanställningar

Under våren har vi anställt 2 personer till teamet. Filippa Arman som tidigare kommer från Group M och Schibsted där hon jobbat med programmatiska köp. Innan det studerade hon inom marknadsföring på Berghs. Hennes erfarenhet av de plattformar vi jobbar med stärker upp vårt team fint. Filippa kommer således att jobba med vårt programmatiska erbjudande primärt.

Romel Choudhury kommer tidigare från en e-handel inom kontorsmaterial och innan det en sökbyrå. Han har även jobbat med kundservice på Tele2 under ett par år. Romel kommer primärt jobba med Google Ads för våra kunder.

Varmt välkomna båda två och vi är stolta att ha er ombord. Med två nya stjärnskott är vi nu 8 personer på Trigger. Dessutom har vi bytt till ett större kontor här på Kungsgatan 60. Ni är varmt välkomna förbi på en kaffe eller prata mer om digital annonsering samt konverteringsoptimering.

Dessutom är vi i slutfasen av att SEO-optimera vår sajt vilket är ett spännande projekt helt klart.

 

Glad sommar så ses vi till hösten! Vi finns så klart tillgängliga även under sesmestern så hör av dig!

Lär dig mer! Missa inte när vi uppdaterar bloggen


Fler inlägg

Vi startar blogg

21 nov. - Erik Otterberg

Läs mer...