Logo

"Trigger är en självklar del av vårt arbete i att optimera vår hemsida och på ett smart sätt lära känna våra kunder för att hjälpa dem att få en maximalt bra kundupplevelse på vår webb"

Idalina Santamäki, Riddermark Bil

BAKGRUND

Riddermark bil köper och säljer bilar och är en av landets största aktörer inom handel med begagnade bilar.

UTMANING

Riddermarks största utmaning är att få ut nya versioner av deras hemsida och att öka antalet besökare som säljer eller byter in deras bilar då mestadels av besökarna på hemsidan är ute efter att köpa bil. Triggers uppdrag är både att driva trafik för värderingar och att sälja eller byta in sin bil, men också att analysera och optimera utifrån analys och A/B-test resultat.

Casebild

LÖSNING

Trigger hjälper Riddermark att styra innehåll och göra nya versioner av hemsidan från Optimize för att bespara utvecklingstid och samtidigt A/B-testa av vad som ger mest klick och slutförande av uppsatta konverteringsmål. Till exempel testar vi av ett lokalt erbjudande om man vill byta bil, då Riddermark kommer och hämtar den bil man säljer och samtidigt lämnar köpt bil. Ett budskap vi geo-anpassar i Optimize så det bara visas i Stockholm där de initialt testar tjänsten. 

Sen vårt samarbete startade har vi hittat vilka budskap, call-to-actions och usp:ar som ger mest klick på Sälja bil och att Värdera sin bil. Vi har också arbetat med olika budskap om möjligheterna att byta bil och få mellanpris på köpa bil sidorna för att öka antalet besökare som säljer eller byter in deras bilar.