Logo

BAKGRUND

Yoump är en stor sport och nöjesarena och Sveriges första trampolinpark. Företaget har trampolinanläggningar i 7 städer över hela Sverige och öppnar nytt i Stockholm i maj 2019.

"Jag uppskattar Triggers transparens, korta ledtider och expertis inom alla digitala kanaler!"

Jenny Peura, Yoump

UTMANING

Youmps största utmaning är tidsbrist eftersom deras marknadsavdelning består av bara en person. De sökte en digital partner som kunde fungera som en naturlig förlängning av marknadsavdelningen. Hela Youmps marknadsföringsbudget läggs på digitala kanaler och de ville samarbeta med en byrå som hade kunskap och erfarenhet inom alla relevanta kanaler.

Casebild
Casebild

LÖSNING

För Yoump styr vi kampanjer i diverse digitala kanaler med tydlig målgruppsinriktning, mot kidsen satsar vi mycket på rörligt material på Instagram, Snapchat och YouTube och mot föräldrarna använder vi också Facebook. Vi sköter även Google Ads kampanjer samt remarketing via programmatic annonsering. Här jobbar vi med en Always On-strategi för att konstant säkerställa inflödet av nya kunder samt ligga top of mind hos tidigare besökare. Utöver det har vi kampanjer vid specifika tillfällen så som skollov.

Vi agerar även som strategisk rådgivare för Yoump och kontinuerligt analyserar och utvärderar marknadsföringsinsatser för att planera framtida kampanjer, budgetfördelningar och nya möjligheter.